Antons Doļins: Kannu kinofestivāls un filmas autora politiskā nostāja

KANNU KINOFESTIVĀLS UN FILMAS AUTORA POLITISKĀS NOSTĀJA - Kādas tendences atnesīs 2024. gads? Un kāda loma tajā ir režisoru politiskajiem uzskatiem? Tikko atgriezies no Kannām, kinokritiķis Antons Dolins sola pastāstīt par aizraujošākajiem un skandalozākajiem jaunumiem, kas noteiks kino afišu tuvākajos mēnešos.

Lekciju cikls par Kino ar Antonu Doļinu (Lekcijas norisināsies krievu valodā) - žurnālistu, kinokritiķi, radio raidījumu vadītāju, bijušo žurnāla Art of Cinema galveno redaktoru (2017-2022).
Trīs lekciju cikls notiks multimediju mākslas centrā DIGITAL ART HOUSE, kas nozīmē, ka pasākuma dalībnieki varēs izjust katru filmas elementu, par kuru runā kritiķis. Pusotra stunda pilnīgas iedziļināšanās kino pasaulē, dzīvas diskusijas un jautājumi, skatījums uz kino caur politisko un sociālo prizmu, veiksmīgu un neveiksmīgu filmu anatomija un daudz kas cits.
Pasākumi notiks nepiespiestā atmosfērā - viesi varēs baudīt dzērienus un uzkodas, uzdot jautājumus lektoram un piedalīties dzīvā diskusijā par kino.

Pasākuma ilgums: aptuveni 90 minūtes ( lekciju un atbildes uz auditorijas jautājumiem).

Kur notiek pasākums? Skolas iela 2, Rīga

Kad notiek pasākums?
Sākums:
Pievienot kalendāram

Izvēlieties sēdvietu, kuru rezervēt

We are sorry, the seating plan does not work in your browser.

Our seating plan is based on modern browser features that your browser does not support. Maybe try an up-to-date version of one of the following browsers?

Google Chrome or Mozilla Firefox